Boka bord
  • Menyer
    • Lunch
    • Lördagslunch på Kött & Bar
    • A la Carte
    • Take Away
    • Ginmeny
    • Plantation Single Cask
  • Kött & Bar
    • Jobba hos oss!
    • Träffa teamet
    • Upptäck vår historia
    • Presentkort – Guldkort
    • Vi är kontantfria!
  • Jul & Nyår
    • Öppettider jul & nyår 2021
    • Julbord 2022
    • Nyårssupé 2022
    • Avhämtningsmeny nyårsafton 2022
  • Boka bord
Boka bord
  • Menyer
    • Lunch
    • Lördagslunch på Kött & Bar
    • A la Carte
    • Take Away
    • Ginmeny
    • Plantation Single Cask
  • Kött & Bar
    • Jobba hos oss!
    • Träffa teamet
    • Upptäck vår historia
    • Presentkort – Guldkort
    • Vi är kontantfria!
  • Jul & Nyår
    • Öppettider jul & nyår 2021
    • Julbord 2022
    • Nyårssupé 2022
    • Avhämtningsmeny nyårsafton 2022
  • Boka bord

Träffa teamet bakom Kött & Bar

Jill W Karlsson

RESTAURANGCHEF

aka ”Kalmars krogdrottning” har jobbat i branschen sedan 1993. Jill är en sprallig person som går in med hjärta och själ för sitt jobb. Hon har varit med sedan starten av Kött & Bar och älskar att organisera och planera för att förgylla våra gästers besök.

Nour Eddin Ramadan

KOCK

Nour är en äkta glädjespridare i vårt kök! Varje dag kommer han till jobbet med ny energi och en positiv inställning till både livet och sin arbetsplats. Han pendlar från Nybro där alla hans vänner bor men tyckte att restaurangerna där är lite för små för hans smak och tacksamma för det är såklart vi!

Aleksandra Nimcewicz

SERVITRIS

Kött & Bars egna Aria Stark är tillbaka in the building!
Aleks har studerat Hotell och Turism i både Sverige och Schweiz vilket gör att hennes servicenivå är något för eliten. Restaurang började hon dock jobba först hos oss vilket vi såklart är stolta över! Kom in och njut av hennes gudomliga kaffe eller hennes smittsamma skratt. Vad du än beställer blir du inte missnöjd, det ser hon till…

Anton Petersson

SERVITÖR/BARTENDER

Anton startade sin servicekarriär inom casinovärlden men valde att börja jobba inom restaurang 2016. Han är klok, snabb och omtänksam. Vart man än hör och ser Anton håller han ständigt på att uppmuntra och lyfta någon av sina kollegor! Självklart skakar han ihop grymma drinkar till er gäster också! Han drömmer om att i framtiden öppna eget och det tror vi kommer bli succé. Vi får helt enkelt vara tacksam så länge denna stjärna vill vara en del av vårt team!

Robin Beltzelius

KOCK

Nu är vår lilla vessla tillbaka igen! Efter ett år borta så har han letat sig in i vårt kök ännu en gång. Han är främst här för att laga grym mat men vi vet också att han kommer tappa bort saker, sprida härlig energi och spela ett och ett annat spratt på oss kollegor… Vilket vi självklart ser fram emot!

Emelie Magnusson

RECEPTIONIST

I många år har vi haft ögonen på denna servicemaskin och äntligen är hon vår!
Hon har lång erfarenhet inom Restaurang där hon b.l.a serverat på Nobelmiddagen i hela tio år… En problemlösare av rang med stor kunskap om både mat och dryck. Hon är främst receptionist men har man tur kan man vissa kvällar även se henne i Restaurangen!

Viktor Ellström

KOCK

Viktor har jobbat som kock i över 10 års tid och var med redan när vi öppnade Kött & Bar. På sin meritlista har han bland annat guldmedaljer från Nordiska mästerskapen för unga kockar, gymnasie-SM och blev årets kockelev under sin utbildning på Halltorps gästgiveri med Jörgen Rasmussen som mentor. Han har även publicerat två kokböcker!

William Svendsen

KOCK

Vårt senaste förvärv har spenderat dom senaste 4,5 åren på olika krogar i Göteborg! Där har han lärt sig riktigt dåliga skämt men också mycket om matlagning… Han utövar såklart båda dessa talanger hos oss i köket! På Fritiden intresserar han sig mycket fotboll samt att ”bränna pengar”. Har som ambition att tatuera in Smör någonstans på kroppen!

Johan Karlsson

KÖKSMÄSTARE

Byagrabben från Hovmantorp som är betydligt mer berest än menige man! Redan på hemkunskapen i sjuan visste han att kock var ett yrke han ville ge sig in på. Tidigt i karriären fick han höra i ett redan tufft köksklimat att han inte kunde laga mat… Inte kunde dom veta att han har Sveriges i särklass sjukaste pannben? Innan han slog sig till ro här har han nämligen jobbat i b.l.a Västindien, Frankrike samt varit med och startat Glashotellet i Kosta! Hans första köksmästarjobb fick han redan vid imponerande 22 år. Vi är otroligt stolta att ha Johan i spetsen av vårt köksteam!

Sara Carlsson

HOTELLCHEF

Sara startade som servitris i vår byggnad redan 2009 vilket innebär att hon varit med och byggt upp det som idag är Kött & Bar. För cirka fyra år sen tog hon ett stort kliv och tog över som hotellchef på vårt hotell! Hon jobbar tätt med vår restaurangchef Jill och tillsammans är dom ett ruggigt bra team som gör helhetsupplevelsen hos oss till en framgångssaga.  När det blåser står Sara alltid stadigt, en riktig hjälte!

Åsa Rogell

KOCK

Denna Donnan har glidit hela vägen från Stockholm(vi får av säkerhetsskäl inte säga vart mer specifikt) ner till Tyskland för att sedan hitta ett hem hos oss i Kalmar! Branschen har hon dominerat sedan hon var 15 genom att jobba sig upp utan utbildning. I flera år jobbade hon som kock i Tyskland innan hon bestämde sig för att gå kockutbildningen i Sverige 2019. Som Praktikant besökte hon oss första gången och redan då stod det klart att vi ville ha henne i vårt gäng! Hon är en ständig frisk fläkt i vårt kvalmiga kök!

Erica Johansson

BITR. RESTAURANGCHEF

Med många tidigare års erfarenhet som servitris och hovmästare i olika delar av landet, tar denna fantastiska tjej hand om våra medarbetare och gäster på bästa sätt. Med ett glatt humör älskar hon att sätta tänderna i varje arbetspass. En riktig klippa som vi är stolta att ha här hos oss.

  • Kalmar Kött & Bar Larmtorget 2, 392 32 Kalmar
    Restaurangen 0480-288 30
    info@kalmarkottochbar.se
  • Frimurarehotellet logotyp
i
Maten lagas från grunden med de bästa råvarorna och anpassas efter säsong.

Öppettider:
Mån-Fre: Lunch 11:30- 14:00
Mån-Tors: 17:00- 23:00 (köket stänger 22)
Fredag: 17:00- Sent (köket stänger 23)
Lördag: Lunch 12:00- 16:00
Lördag: 17:00- Sent  (köket stänger 23)
Söndag: Stängt
Avvikande öppettider

  • Bar
  • Barnmeny
  • Rumsservice
  • Gratis Wi-Fi
  • Hotell


Kalmar Kött & Bar
Larmtorget 2
392 32 Kalmar
Restaurangen 0480-288 30
info@kalmarkottochbar.se