Lunch       v.22              11:30 – 14:00


För bordsbokning vänligen ring 0480-288 30. Vi har inte möjlighet att ta emot bokningar på färre än åtta personer under lunchen.
Alla rätter går bra att beställa för avhämtning, sallad och bröd ingår! Ring 0480-28830

DAGENS RÄTT   129:-
Måndag: Slottsstek med örtslungad potatis, gräddsås, pressgurka, morot och gelé (GF) (obs innehåller anjovis)
Tisdag: Friterad kycklingsteak med basmatiris, srirachamajonnäs och stekt hjärtsallad (LF)
Onsdag: Ramslöksbakad porchetta med råstekt potatis, dijonsky, sotad sparris från Yxneberga (GLF)
Torsdag: Raggmunkar med stekt fläsk, lingon och rostad broccoli
Fredag: Tri-tip på kalv 56° med potatispuré, chimichurri, grillad salladslök och krasse från bladbolaget (GLF)

VECKANS FISK   149:-
Laxwallenbergare med örtslungad potatis, örtsandefjordsås och sockerärtor

VECKANS GRÖNA   149:-
Sparrisrisotto med ramslöksgremolata, frisésallad, sparrisallad och parmesan (GF)

VECKANS KÖTT   199:-
Ryggbiff 56° med pommes, aioli, rödvinssky, sotad sparrisbroccoli och bakad tomat (GLF)

GF = glutenfritt, LF= laktosfritt, GLF = gluten & laktosfritt

LÖRDAGSLUNCH