Lunch       v.21              11:30 – 14:00


För bordsbokning vänligen ring 0480-288 30. Vi har inte möjlighet att ta emot bokningar på färre än åtta personer under lunchen.
Alla rätter går bra att beställa för avhämtning, sallad och bröd ingår! Ring 0480-28830

Pris: 125:-

Måndag: Friterad kyckling med ris, skummad chilisås, banan, curry och jordnötter
Tisdag: KB:s pasta carbonara med tagliatelle, rökt bakat sidfläsk, parmesansås, tomat och sockerärtor
Onsdag: Pannbiff med råstekt potatis, timjansky, lök på 3 sätt och sugarsnaps (LF)
Torsdag: Röd dag – öppnar kl 17.00
Fredag: Kött och bars biff Rydberg med senapscremé, sparris och friterad persilja (GLF)

Pris: 125:-

Veckans fisk: KB:s fish and chips med dansk remoulade, inkokt ananas, ärtstomp och friterad persilja
Veckans soppa:  Blomkålssoppa med rökt fläsk, krutonger och gräslök
Veckans sallad: Sallad med tandoorimarinerad kyckling, yoghurtdressing, bacon och ägg (GF)

Pris: 159:-
Veckans kött: Mörbakad tri-tip med stompad potatis, pepparsky, aioli, tomat, kronärtskocka och parmesan (GLF)

Inkl. salladsbuffé, hembakt bröd, smör, vatten, kaffe & te
GF = glutenfritt, LF= laktosfritt, GLF = gluten & laktosfritt